HTML

Angyal vagy

Adományfigyelő blog. Tudd, hová megy a pénzed! Kapcsolat: angyalvagy(kukac)gmail.com

Friss topikok

  • ikaljan: NTisztelettel szeretném megemlíteni, hogy meglehetősen fura az az eljárás, hogy egyetlen személy b... (2010.02.24. 19:41) Bolek Zoltán gyanús kapcsolatai
  • Vakariosz: A Magyar Iszlám Közösség és Bolek Zoltán, a közösség teljhatalmú urának eddigi ún. karitatív akció... (2010.02.02. 13:47) Zavaros ügyek

2010.02.09. 06:00 angyalvagy

Egymillió forint gyűlt össze Szegeden

Címkék: színház nemzeti szegedi vöröskereszt haiti

Több mint egymillió forint gyűlt össze a haiti földrengés túlélői számára a Szegedi Nemzeti Színházban vasárnap rendezett jótékonysági koncerten. A több mint félezer néző Mozart Requiemjét hallhatta és láthatta. Az 553 adakozó vendég 1 041 800 forinttal járult hozzá a gyűjtés sikeréhez. Az est teljes bevétele a túlélők megsegítését szolgálja a Vöröskereszt közreműködésével.
 

A jótékonysági akció azonban még nem ért véget: a Szög-Art Egyesület képzőművészei és barátaik is csatlakoztak a kezdeményezéshez. Az előadás előtt 23 alkotó egy-egy művéből nyílt kamarakiállítás a színház emeleti előcsarnokában. A felajánlott művek a színházi előadások előtt és azok szünetében február 19-ig láthatók, ekkor jótékonysági árverést rendeznek a képzőművészeti alkotásokból. A február 19-én este befolyó teljes összeg szintén a Vöröskereszt révén jut el a katasztrófa sújtotta országba.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr701739584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása