HTML

Angyal vagy

Adományfigyelő blog. Tudd, hová megy a pénzed! Kapcsolat: angyalvagy(kukac)gmail.com

Friss topikok

  • ikaljan: NTisztelettel szeretném megemlíteni, hogy meglehetősen fura az az eljárás, hogy egyetlen személy b... (2010.02.24. 19:41) Bolek Zoltán gyanús kapcsolatai
  • Vakariosz: A Magyar Iszlám Közösség és Bolek Zoltán, a közösség teljhatalmú urának eddigi ún. karitatív akció... (2010.02.02. 13:47) Zavaros ügyek

2010.02.02. 10:39 angyalvagy

Kényes információk adományból

Címkék: wikileaks.org

Nemcsak éhező gyermekeket, mélyszegénységben élő családokat, kihalófélben lévő állatfajokat lehet adományokkal támogatni, hanem leleplezéseket is. Azaz csak lehetett, az olvasói adományokból élő wikileaks.org nevű weboldal bezárhatta kapuit, nem érkezett ugyanis elég pénz a fenntartásra. A wikileaks (eddig) bizalmas politikai és gazdasági információkat terjesztett a feladók kilétét titokban tartva.

Közleményük szerint az éves működési költségekre, beleértve az alkalmazottak fizetésére szolgáló 600 ezer dollárból (közel 117 millió forintból) mindössze 130 ezer dollárt folyt be a különböző adományokból. Az oldal üzemeltetői szerint a több százezer oldalt kitevő, leleplezésre alkalmas dokumentumok közzétételi költségei évi 200 ezer dollárra rúgnak, a többire a fizetések fedezésére lenne szükségük. Az oldal elsősorban az elnyomó rezsimek elleni megnyilvánulásra szolgál, de használatát nem korlátozzák, bárki a világon kiteregetheti rajta kormányok vagy nagyvállatok szennyesét.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr31722118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása