HTML

Angyal vagy

Adományfigyelő blog. Tudd, hová megy a pénzed! Kapcsolat: angyalvagy(kukac)gmail.com

Friss topikok

  • ikaljan: NTisztelettel szeretném megemlíteni, hogy meglehetősen fura az az eljárás, hogy egyetlen személy b... (2010.02.24. 19:41) Bolek Zoltán gyanús kapcsolatai
  • Vakariosz: A Magyar Iszlám Közösség és Bolek Zoltán, a közösség teljhatalmú urának eddigi ún. karitatív akció... (2010.02.02. 13:47) Zavaros ügyek

2010.02.09. 16:34 angyalvagy

Kórházi berendezések

Egy korszerű EKG készülékkel gyarapodott a Fejér Megyei Szent György Kórház Csecsemő és Gyermekosztálya. A kisméretű, kis súlyú, a gyermekek vizsgálatára különösen alkalmas, papírtakarékos gépet abból a pénzből vásárolták meg, amely a székesfehérvári püspökség adventi udvarának jótékonysági vásárában, valamint a püspökség és a Vörösmarty Színház művészei által készített karácsonyi CD értékesítéséből gyűlt össze. Az osztálynak nagy szüksége volt a készülékre, az ott dolgozók ugyanis évente több mint 3 ezer gyermek kardiológiai gondozását, vizsgálatát látják el, továbbá a gyermek intenzív részlegen is gyakran szükség lehet a könnyen hordozható, korszerű gépre - közölte Simon Gábor osztályvezető főorvos.

Szegedről is vannak jó hírej. Korszerű, vezeték nélkül használható traumatológiai fúrómotort kapott kedden a Szegedi Tudományegyetem baleseti sebészeti klinikája; a berendezés magas hőfokon sterilizálható, így a műtőn kívül akár az ambulancián vagy a sokktalanítóban is alkalmazható. A klinika a berendezést a korszerű törésrögzítési eljárásokat a rezidenseknek és szakorvosoknak bemutató oktatási tevékenységének elismeréseként kapta a traumatológiai berendezések és implantátumok világpiacán meghatározó Synthes Medical magyarországi cégétől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr41743059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása